Organisatiestructuur

Directieteam Facilicom Services Group Belgium

Het directieteam bestaat uit de directeuren en bedrijfsmanagers van de verschillende divisies, onder leiding van de Algemeen Directeur voor België die we hieronder aan u voorstellen.

Alain Vandenbrande – Algemeen Directeur Facilicom Services Group Belgium

foto Alain Vandenbrande, Algemeen Directeur Facilicom België

Alain Vandenbrande (1959) startte bij Gom in 1995 als District Manager.  Al snel werd hij benoemd tot Directeur Operaties bij Gom en sinds 2004 is hij Algemeen Directeur van Facilicom Services Group Belgium.  Sinds die datum maakte Facilicom een enorme groei door mede dankzij een aantal overnames, en werd de waaier van diensten die Facilicom kan aanbieden sterk uitgebreid.  Vandaag voert Alain Vandenbrande de dagelijkse leiding over de groep in België. Hij hecht veel waarde aan een sterke lange termijn relatie met onze partners en het zich houden aan gemaakte afspraken.

Concern directieteam

Het Nederlandse moederbedrijf heeft een overkoepelend concern directieteam dat wordt benoemd door de Raad van Bestuur (RvB) en verantwoording aflegt aan de RvB en de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA).  Voor meer informatie hierover verwijzen we graag naar de website van Facilicom Nederland