Axxi@home, het dienstenchequebedrijf van Facilicom, verdubbelt in omvang

5 juli 2016

Axxi@home nam per 1 juli het ’t Poetshuis uit Merchtem over en kan zo haar marktpositie in de regio Vlaams-Brabant en het arrondissement Halle-Vilvoorde aanzienlijk uitbreiden.    

“Axxi@home heeft met deze acquisitie een belangrijke troef in handen en wordt als de B2C divisie van Facilicom ook op de kaart te gezet, naast het totaalpakket van soft en hard facilities dat Facilicom biedt aan grote en middelgrote bedrijven. ’t Poetshuis is een mooi bedrijf, deskundig geleid” aldus Claudine Decorte, directeur bij Facilicom. “Door zijn snelle groei was het bedrijf klaar om opgenomen te worden in een grotere structuur. Mede-zaakvoerdster Wendy Verhulst en coördinator Astrid Buyl zetten mee de stap naar ons, en wij kunnen van elkaar heel wat leren!”

Annemie Van Goethem, bedrijfsmanager Axxi@home

“Samen hebben we nu zo’n 220 huishoudhulpen in dienst. Voor hen en voor de klanten zal er weinig veranderen.  Hun aanspreekpunten blijven dezelfde. We zijn ons bewust van de veeleisende en volwaardige job van ons personeel, een job die niet voor iedereen weggelegd is en we zullen er dus alles aan doen om niet zo maar een werkgever te zijn maar een steun, een begeleider en waar nodig een hulp” benadrukt Annemie Van Goethem.  ’t Poetshuis behoudt haar kantoor en strijkatelier in het centrum van Merchtem. De dienstenchequetak heeft ook nog kantoren in Antwerpen, Mechelen, Gent (Gom) en Diegem (Airport Plaza).