Berkenbeek @ Kinepolis Antwerpen

15 juni 2015

We kregen dit jaar weer de vraag van Buitengewoon Secundair Onderwijs Berkenbeek of het mogelijk was om hun dag van de schoonmaak te vieren door mee te werken met echte professionele schoonmakers. Deze school begeleid mensen met een beperking om een job te leren en hen zo gemakkelijker te integreren in de maatschappij.
Natuurlijk gingen wij weer met volle overtuiging in op hun vraag en kregen dit jaar leerlingen van het 4de en het 5de jaar onderhoudshulp en professionele schoonmaak.
Na enkele uurtjes samen werken en zwoegen zag het complex van de Kinepolis te Antwerpen er weer piekfijn uit.  De meisjes en jongens waren allemaal super gemotiveerd en onder leiding van juf An, Tinny en Fia verliep alles vlot.

Toen ik de vraag stelde aan Lovely waarom zij zo hard aan het werken was en voor deze richting had gekozen antwoordde ze dat ze graag poetst, het een job is waar ze zeer veel vraag voor is en ze een enorme voldoening heeft als alles proper is als zij vertrekt.

Voor ons was het weer een hele belevenis, en hopelijk voor hen ook! Het was een toffe groep, die ondanks hun beperkingen, zeer hard hebben gewerkt !

Dank aan de juffen en hopelijk tot volgens jaar!

Joeri Van Hoof – Area Manager