Beurzen

Hoe wij u als Facilitair dienstverlener kunnen helpen bij het organiseren van beurzen

Het organiseren van een beurs en alle bijhorende logistieke taken, is een vak apart.  Dat hebben wij zelf ondervonden tijdens onze jarenlange samenwerking met diverse beursorganisatoren, onder meer in de Heyzelpaleizen te Brussel.Inmiddels beschikken wij over schoonmaakploegen die gespecialiseerd zijn in deze materie, ploegen die bereid zijn 's nachts en tijdens het weekend te werken, tijdens momenten dat het voor een beursevenement past en nodig is.Om dit werk op een professionele en efficiënte manier uit te voeren, hebben wij geïnvesteerd in de nodige machines, materialen en middelen.  Ook de afvalstroom en permanentie op de beurs zelf kunnen wij verzekeren, evenals andere logistieke taken die voor de uitstraling van uw beurs superbelangrijk zijn.

Naast de schoonmaak en bijhorende diensten, hebben wij ook facility coördinatoren in dienst die u kunnen helpen bij het organiseren van de beurs en assisteren op piekmomenten voor en tijdens de beurs.

Via onze security-afdeling kunt u ook bewakingsagenten inschakelen die een specifieke ervaring hebben in de bewaking van voor het publiek toegankelijke plaatsen. In de nachtperiode bewaken zij materiaal en installaties terwijl ze in de dag periode mee instaan voor onthaal en toegangscontrole en zo mee het visitekaartje worden van uw beurs.