Facilicom wint One Team Achievement Award

26 mei 2015

EMC is sedert jaren een trouwe maincontract klant  van Facilicom Facility Solutions,  we hebben sinds 2006 een partnership voor de Benelux en sinds 2012  voor Zwitserland en Oostenrijk.  Deze laatste twee regio’s worden gemanaged via lokale partners CTA en Reiwag.  

One team aanpak

EMC Real Estate & Facilty heeft, door te kiezen voor een intern FAAS model (Facility as a services), een bewuste strategische keuze gemaakt.  Zij hebben over de ganse EMEA regio (Europe; Middle East & Africa) met verschillende facilitaire service providers langdurige samenwerkingen.  Er werd dan ook bewust gekozen voor een partnership en niet voor een klant / leverancier relatie.

 

Facilicom en zijn partners schreven zich in voor de Achievement Awards van EMC Real Estate & Facility met “klantgerichtheid, de WOW ervaring brengen”.

 

Claudia Struyf, Facility & Operations Manager bij Facility Solutions : “Wij waren betrokken bij de “One Team” aanpak vanaf het vroege begin, wij begrepen onmiddellijk het belang en de meerwaarde van het programma. Wij waren getuige van de positieve veranderingen in de loop van het jaar en het versterkte ons partnerschap, niet alleen met de EMC-werknemers, maar ook met het real estate & facilities team van EMC op de hoofdzetel in Cork en met de andere facilitaire leveranciers binnen EMEA. We waren enthousiast om niet enkel onze prestaties te tonen en te delen, maar ook onze ervaring binnen de regio EMC Benelux, Oostenrijk en Zwitserland. Zodra sommigen onder ons zich openstelden en onze "geheimen" gingen delen, volgden de andere dienstverleners spoedig.  Deze interactie was gewoon fantastisch!”

 

Live your values

 

Het was een uitdaging voor Facilicom om zijn meerwaarde als service provider te duiden. De EMC Facility Management strategie is volledig gealigneerd met de EMC kernactiviteiten en waarden.

Door als service provider op zoek te gaan naar synergie, onze  kernwaarden te aligneren en de facility management strategie van EMC op één lijn te brengen met de onze, is Facilicom er in geslaagd de verwachtingen van de klant te overtreffen en bijgevolg het contract voor een derde keer te verlengen.

Zo kon Facilicom er bovendien voor zorgen dat klantenbeleving centraal staat, wat resulteerde in een fantastische return.