Gezondheidszorg

Care, cure en de ‘C’ van comfort

De gezondheidszorg is een specifieke markt. Instellingen moeten tegelijkertijd efficiënter opereren én op alle vlakken goed presteren. Het compleet anders benaderen van de facilitaire ondersteuning kan daar belangrijk aan bijdragen. Want klanten, instellingen en verzekeraars letten tegenwoordig niet alleen op de kwaliteit van de care en de cure, maar ook op het comfort dat instellingen bieden. 

Facilitaire dienstverlening in de gezondheidszorg

Facilicom is al decennialang actief in de gezondheidszorg. We maken ziekenhuizen en operatiekamers, rust- en verzorgingsinstellingen schoon. Onze jarenlange ervaring stellen wij ter beschikking, niet alleen voor uitbesteding maar ook voor instellingen in eigen beheer.

Onze ervaring in het optimaliseren van de maaltijdverzorging, het inrichten van keukens en het toepassen van de HACCP-regels, laat ons toe om ook hier een optimale partner voor u te zijn.

Met Trigion leveren we bewakingsagenten die speciaal zijn opgeleid voor het bewaken in de zorgsector of nemen medewerkers over die in vaste dienst zijn. Zij zijn vooral gericht op service, maar zijn zich wel bewust van de risico's en de mogelijke incidenten die zich voor kunnen doen in een zorginstelling.

Bovendien kunnen we op efficiënte wijze het totale management van alle facilitaire diensten verzorgen.