Natasja, finaliste Schoonmaker van het Jaar

24 november 2016

Jaarlijks organiseert Golden Service Awards een verkiezing voor Schoonmaker van het Jaar. Onze Gom medewerkster Natasja Van Gemert behoort dit jaar tot één van de finalisten en zal op donderdag 1 december kans maken om deze award te winnen. Maak kennis met Natasja!

Natasja Van Gemert, finaliste Gom voor Schoonmaker van het jaar

Natasja werkt al 22 jaar als schoonmaakster bij Evonik, een internationale speler in de speciaalchemie in de Haven van Antwerpen. Doordat ze altijd bij dezelfde klant heeft gewerkt, bouwde ze er doorheen de jaren een groot sociaal netwerk op. Ze geniet dan ook voluit van de dagdagelijkse contacten die ze heeft met haar collega’s van Gom én van Evonik.

“Ik heb toffe collega’s bij Gom, maar ook een fijn contact met de medewerkers van de verschillende afdelingen van Evonik. Ik ben erg trots dat ik genomineerd ben voor Schoonmaker van het Jaar en ook bij Evonik duimen ze mee. Iedereen hier spreekt me erover aan en hoopt dat ik de award win”, aldus Natasja.

Natasja wordt ervaren als een gedreven schoonmaakster die altijd proactief naar oplossingen zoekt. Ze staat positief in het leven en helpt haar collega’s wanneer dit nodig is. Daarnaast kan Natasja haar mannetje staan in de productieomgeving van Evonik, wat niet altijd vanzelfsprekend is. Ze is niet bang om haar handen uit de mouwen te steken.

We wensen haar veel succes op 1 december!