Gom Fleet Services helpt Luxauto uit de brand

4 juli 2016

In februari woedde een hevige brand bij autoverhuurder Luxauto aan de Noordersingel in Antwerpen. Sales Manager Jean-Marc Declerck van Gom Fleet Services zag de beelden op ATV en besloot er een kijkje te gaan nemen. De schade was enorm. De kantoren waren volledig verwoest, de carwash stond op instorten en het wagenpark had enorme roetschade opgelopen. Werk aan de schoonmaakwinkel!

Snel terug operationeel

Gom Fleet Services bracht de ravage in kaart en stelde Luxauto vrijblijvend een aangepast reinigingsplan voor. Het doel: zo vlug mogelijk terug operationeel zijn. Luxauto tekende meteen voor akkoord. In eerste instantie trok een achtkoppige schoonmaakploeg met mobiele unit en watervrachtwagen naar de getroffen site. De roetzwarte auto’s werden uit de loods gehaald en integraal gereinigd. Tegelijkertijd namen drie Gom-schoonmakers een leegstaand kantoorgebouw 50m verderop onder handen, zodat de bedienden snel terug aan de slag konden.

Carwash: geen alledaagse klus

De carwash was een ander paar mouwen! Het blok waarin de unit was ondergebracht was volledig door de brand vernield en stond op instorten. Gom Fleet Services heeft alles wat nog te redden viel - filters, roosters, pompen enzovoort - afgebouwd om het daarna, op een nieuwe locatie, terug te monteren én operationeel te maken.

Tevreden klant, trouwe klant!

Amper twee maanden na de ramp draaide Luxauto terug op volle toeren. Gom Fleet Services mocht de felicitaties van het autoverhuurbedrijf in ontvangst nemen en … is er sindsdien actief aan de slag voor de reiniging en het onderhoud van het wagenpark!

De carwash van Luxauto was helemaal uitgebrand.
Voor de werken
Gom Fleet services knapte de carwash van Luxauto op.
Na de werken