Facilicom Mainport facilities

Deze dynamiek vraagt om een creatieve facilitaire partner die 24/7 meebeweegt met uw organisatie, veiligheid waarborgt en als smeerolie fungeert voor uw logistieke keten. Een partner zoals Facilicom Mainport Facilities bij onze Nederlandse collega's, onderdeel binnen één van de meest toonaangevende familiebedrijven met haar roots stevig verankerd in de Mainport Rotterdam. In de afgelopen halve eeuw zijn we uitgegroeid tot een integrale partner op het gebied van facility management en alle diverse specialismen.  Ook Facilicom in België kan voor de haven van Antwerpen deze partner zijn.

Complete dienstverlening

Facilicom doet dan ook veel meer dan alleen ondersteuning bieden: we voegen echt waarde toe aan uw primaire proces.  Hier wordt de toegevoegde waarde van Facilicom Facility Solutions zichtbaar. Facilicom verzorgt de aansturing van uw facilitaire organisatie en regisseert de optimalisatie en integratie van zowel de processen als de facilitaire dienstverlening. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid en versterking van uw primaire proces.

Consultancy, interim- en projectmanagement

Naast complete facilitaire dienstverlening levert Facilicom ook experts op projectbasis. Op onder andere het gebied van huisvesting, performance improvement en klanttevredenheid staan onze professionals voor u klaar. Heeft u tijdelijk iemand nodig om uw facilitaire dienst aan te sturen? Dan stellen wij graag de juiste interim professional aan u voor.