Facilicom Group België

Facilicom Group Belgium

Bedrijven, overheden, onderwijs- en zorginstellingen richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Alles wat daar niet toe behoort wordt uitbesteed. Facilicom is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan u alle facilitaire zorg uit handen nemen, op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Facilitaire diensten

Facilicom kan u op vrijwel elk terrein de juiste diensten leveren. We houden uw pand proper, maken elke dag een smakelijke lunch voor al uw medewerkers, ontvangen uw bezoekers warm en professioneel en zorgen voor de veiligheid van uw gebouwen en mensen. Ook het technisch onderhoud van uw panden, onderhoud van automatische toegangspoorten en slagbomen en het onderhoud van uw wagenpark kan u aan ons toevertrouwen. Bovendien kunnen wij al deze diensten voor u coördineren.  Wij bieden onze opdrachtgevers elke dag weer effectieve oplossingen, dankzij een breed dienstenpakket en betrokken professionals.

Facilicom telt ruim 32.000 medewerkers en is actief in België, NederlandEngeland en Ierland. De activiteiten van Facilicom zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.