Stem voor One Building Maintenance’s innovatief project !

Siemens organiseert een Best Application Contest voor het innovatief gebruik van één van hun applicaties, nl. Simatic HMI Panels.

One Building Maintenance heeft hiervoor een project ingediend, en wij appreciëren je support door te stemmen op ons !

 

 

Bij automatische deuren, toegangscontrole, automatisering van parkings, en besturingen machines, komt regelmatig PLC-programmatie te pas, een niche waarvoor OBM een aantal topspecialisten in huis heeft.

OBM plaatste in het nieuwe magazijn van een grote archiefbeheerder de volledige HVAC-installatie.  Archiefstukken dienen bewaard te worden in ideale temperatuur omstandigheden en ook de vochtigheid is belangrijk voor een correcte bewaring.

Onze projectsupervisor zorgde voor de volledige controle en monitoring van temperatuur en vochtigheid, via de PLC Simatic: is het buiten warm en stijgt daardoor de temperatuur in de archiefruimte boven het gewenste niveau, dan zet de koeling zich automatisch in werking.  In wintertijd gebeurt het omgekeerde.  Stijgt de relatieve vochtigheid te veel, dan wordt ook deze automatisch bijgesteld o.m. via opengaande kleppen en het inwerkingstellen van de installaties.

De PLC-programmatie van onze projectsupervisor garandeert een automatische en snelle regeling en innovatief gebruik van deze Siemens-applicatie !

One Building Maintenance is dan ook kandidaat voor de “Best Application Award”, door Siemens in het leven geroepen, en diende hiervoor een dossier in.

Uit honderden inzendingen werden wij verkozen bij de laatste 20!

Vanaf 9 maart 2015 werd de link voor ‘online stemmen’ actief en iedereen kan tot en met 30 april 2015 een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete applicatie, die van One Building Maintenance natuurlijk !

Grijp deze kans om uw stem kenbaar te maken voor deze innovatieve applicatie.

De 3 winnaars worden bekendgemaakt tijdens de automatiseringsbeurs Indumation te Kortrijk van 6 t.e.m. 8 mei. Zij worden daar uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.
De winnaars ontvangen een voucher die zij kunnen inruilen bij Siemens voor hun eerstvolgende bestelling van SIMATIC-materiaal.