Window Cleaning op het Europees Parlement te Brussel

9 april 2015

Gevelreiniging en glasbewassing  blijft  een bijzonder opgave waarbij vaak de meest moeilijke plaatsen op een creatieve, veilige en technisch verantwoorde manier bereikt moeten worden.

Op de foto in bijlage zien we onze Gom ruitenwassers aan het werk aan het  Altiero Spinelli-gebouw (ASP) te Brussel met de nieuwe innovatieve computergestuurde hoogwerker met een bereik van 90 meter.
Het Altiero Spinelli-gebouw  (ASP) maakt deel uit van de Leopoldruimte, het geheel van gebouwen van het Europees Parlement in Brussel. In 1991 werd met de bouw begonnen; die was in 1997 voltooid. Het gebouw wordt gekenmerkt door vijf torens van elk zeventien verdiepingen. Hierin bevinden zich de kantoren van de Europarlementariërs en beleidsmedewerkers.
Als business unit Glas- en Gevelreiniging van Gom hebben wij ons steeds toegelegd op het reinigen van ruiten. Gom wast ook bij het Europees Parlement de ramen op traditionele wijze.  Traditioneel wil zeggen met inwasser, raamwisser, spons en zeem of droogdoek. Wij doen dit omdat met traditioneel glazenwassen de hoogste kwaliteit behaald wordt. Alle hoekjes van het glas wordt bereikt en ook de omliggende omlijstingen  kunnen goed worden gereinigd.

Gom, leader in Window Cleaning